MISAFIRLIQ'İN YILBAŞI SOFRASI

Misafirliq’in yaratıcılarından Ceylan Kendir, klasik ve modern öğelerin harmanlandığı bir yılbaşı sofrasında ALEM’i ağırlıyor.

ABONE OL
20 Aralık 2018 Perşembe 12:37 | Son Güncellenme:
2 dakika okunma süresi
MISAFIRLIQ'İN YILBAŞI SOFRASI

Lara MUTLU - [email protected] / Fotoğraf: Merve AĞAZAT

Misafirliq’i kurmaya ne zaman, nasıl karar verdiniz?
Misafirliq ortağım Tuğçe Erkaya ve benim ihtiyaçlarımızdan doğdu. İkimiz de hem iyi yemek yemeyi hem de davet vermeyi çok seviyoruz. Fakat fark ettik ki, davet verirken ya catering şirketleriyle uzun telefon görüşmeleri sonunda menüye karar verip, yüksek bir ödeme yapmak gerekiyor, ya büyük bir market alışverişi yapıp yemekleri kendimiz evde hazırlamamız, ya da birkaç farklı adresten yemekleri temin ederek bir menü oluşturmak gerekiyor. 2016 yılından beri Misafirliq sayesinde bunca zahmete katlanmadan, internet sitemizden kolaylıkla davetinizin türüne göre hazırlanmış menüyü bulup ödüllü şeflerimizin hazırladığı çok lezzetli yemekleri ulaşılabilir fiyatlara satın alabiliyorsunuz. Size sadece sofranızı kurup misafirlerinizi beklemek kalıyor.

Hangi renkleri, dokuları, çiçekleri bir araya getirdiniz?
Yılbaşı sofram için her zaman çok beğenerek birlikte çalıştığım Flower House’tan destek aldım. Klasik çiçeklerden farklı olması için runner koymak yerine masanın ortasına yosun çim, doğal ağaç kabukları ve kozalaklar koyarak yılbaşı temasını vurguladım. Üzerine konik çam ağaçları, ortasında mum olan kapı simitleri ve kırmızının başrolde olduğu çiçeklerle süsledim. Çam dallarını da yemekleri süslemek için kullandım.

2019’a nerede, nasıl girmeyi planlıyorsunuz?
Bu sene yılbaşında İstanbul’da ailemle olacağım.

 

EN ÇOK OKUNANLAR

Bir Tenorun Hikayesi: Mario Frangoulis'in Sanatla Geçen 35 Yılı
Bir Tenorun Hikayesi: Mario Frangoulis'in Sanatla Geçen 35 Yılı

Bir Tenorun Hikayesi: Mario Frangoulis'in Sanatla Geçen 35 Yılı

20 dakika okunma süresi
Denizden Sofraya: İstanbul'un En İyi Deniz Ürünleri Restoranları
Denizden Sofraya: İstanbul'un En İyi Deniz Ürünleri Restoranları

Denizden Sofraya: İstanbul'un En İyi Deniz Ürünleri Restoranları

1 dakika okunma süresi
Notre Dame Katedrali Kapılarını Yeniden Açtı
Notre Dame Katedrali Kapılarını Yeniden Açtı

Notre Dame Katedrali Kapılarını Yeniden Açtı

2 dakika okunma süresi
Modanın Şapka Dehası: Stephen Jones
Modanın Şapka Dehası: Stephen Jones

Modanın Şapka Dehası: Stephen Jones

4 dakika okunma süresi
2025 Altın Küre Adayları Açıklandı
2025 Altın Küre Adayları Açıklandı

2025 Altın Küre Adayları Açıklandı

16 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

ÇİÇEK ARANJMANI HAZIRLAMANIN PÜF NOKTALARI
ÇİÇEK ARANJMANI HAZIRLAMANIN PÜF NOKTALARI

ÇİÇEK ARANJMANI HAZIRLAMANIN PÜF NOKTALARI

RAHATLATICI EV BİTKİLERİ
RAHATLATICI EV BİTKİLERİ

RAHATLATICI EV BİTKİLERİ

Yaratıcı Çocuk Odası Dekorasyon Önerileri
Yaratıcı Çocuk Odası Dekorasyon Önerileri

Yaratıcı Çocuk Odası Dekorasyon Önerileri

Evinizin Havasını Değiştiren Bitkiler
Evinizin Havasını Değiştiren Bitkiler

Evinizin Havasını Değiştiren Bitkiler

İstanbul'un En İyi Antikacıları ve Hikayeleri
İstanbul'un En İyi Antikacıları ve Hikayeleri

İstanbul'un En İyi Antikacıları ve Hikayeleri

Tasarım Dünyasında Sürdürülebilirlik Adımları
Tasarım Dünyasında Sürdürülebilirlik Adımları

Tasarım Dünyasında Sürdürülebilirlik Adımları

Yeni Ev Dekorasyon Trendleri
Yeni Ev Dekorasyon Trendleri

Yeni Ev Dekorasyon Trendleri

BUTİĞİN GALERİ HALİ
BUTİĞİN GALERİ HALİ

BUTİĞİN GALERİ HALİ

EVDE ÇALIŞMA TAVSİYELERİ
EVDE ÇALIŞMA TAVSİYELERİ

EVDE ÇALIŞMA TAVSİYELERİ

NEW YORK MOZAİĞİ
NEW YORK MOZAİĞİ

NEW YORK MOZAİĞİ

PINAR UÇAR GÜL’ÜN EVİNE KONUK OLDUK
PINAR UÇAR GÜL’ÜN EVİNE KONUK OLDUK

PINAR UÇAR GÜL’ÜN EVİNE KONUK OLDUK

YAZ İÇİN DEKORASYON ÖNERİLERİ
YAZ İÇİN DEKORASYON ÖNERİLERİ

YAZ İÇİN DEKORASYON ÖNERİLERİ