Four Seasons Hotel Bosphorus ve Four Seasons Hotel Sultanahmet, yeni yıl coşkusunu eğlence, lezzet ve sürprizlerle yılbaşı festivalinde buluşturuyor. Yeni yıl ruhunu yaşatan etkinliklerin ve büyüleyici yılbaşı dekorasyonunun Four Seasons'ın deneyimli şeflerinin hazırladığı görkemli tabaklarla buluştuğu bu kutlama dönemi, mevsimin neşesini ve ihtişamını yansıtıyor.
Four Seasons Hotel Bosphorus, yılbaşı sezonunun coşkusunu yaşatmak üzere, göz kamaştıran bir "Festive Pop-up Mağazası"nı konuklarıyla buluşturuyor. Bu özel mağaza 11-30 Aralık günlerinde kurumsal hediyelerden, artizan yılbaşı sepetlerine, özel el yapımı çikolatalardan, yılbaşına özgü pasta ve kurabiyelere kadar birçok seçenek sunuyor. Yeni yıl ruhuna uygun dekorasyonu ile hizmet veren bu alanda sunulan enfes lezzetler yılbaşına neşe ve sihir katıyor.
Four Seasons Hotel Sultanahmet'te ise yeni yılın eğlenceli ve görkemli ruhuna uygun olarak dekore edilen otelde sıcacık bir atmosfer misafirleri bekliyor. Rahatlığın, neşenin ve lüksün büyülü buluşma noktası olan otel, mutfak ekibinin yarattığı özel mevsimlik menüler ile yılbaşında unutulmaz bir deneyim sunuyor. Executive Chef Özgür Üstün'ün modern Anadolu mutfağına olan tutkusu, yılın en renkli zamanında da enfes yemeklerde hayat buluyor. Muhteşem bir yılbaşı akşam yemeğinden huzurlu bir çay saatine kadar tüm yemek deneyimi, Anadolu'nun kalbine doğru benzersiz bir gastronomi yolculuğuna dönüşüyor.