Türk çağdaş sanatının önemli isimlerinden Mustafa Horasan, Birdcage 33'te sanatla gastronomiyi bir araya getirdi. Horasan'ın mutfağa girdiği akşam yemeğinde Sabiha Kurtulmuş moderatörlük yaptı.
Sabı̇ha Kurtulmuş, Mustafa Horasan
Mustafa Horasan, Tülı̇n-Kıral Karabük
Mustafa Horasan'ın kendi işlerinin yanı sıra sanatın doğasına dair sohbetlerin gerçekleştirildiği akşamda, sanatçının yorumuyla Birdcage 33 mutfağından çıkan lezzetleri tadan misafirler samimi bir yemekte buluştu.
Ege, Tülı̇n-Kıral Karabük
Güven Karaca
Menüde yer alan ve sanatçının yorumu ile resmedilen "Gevrek Levrek" ise misafirler tarafından büyük ilgi gördü. Uzun yıllar farklı sektörlerde üst düzey yönetici olarak çalışma hayatlarını sürdüren ve yoğun tempoları içinde en mutlu oldukları kaçış noktası her zaman Ege Denizi olan Kıral ve Tülin Karabük'ün oğulları Ege ile kurdukları Birdcage 33, ailenin yıllardır olgunlaştırdığı bir hayalin ürünü.
Sabı̇ha Kurtulmuş, Mustafa Horasan
11 adet özel tasarım odası ve Akdeniz füzyon mutfağı sunan restoranıyla dört mevsim ulaşılabilir, doğa ile iç içe bir yaşam alanı sağlayan Birdcage 33, klasik bir filmi izlerken gülmenin, tanıdık notalara beraber eşlik etmenin, sofraları paylaşmanın Bodrum'daki yeni adresi olmayı amaçlıyor.