29 Haziran 2020 Pazartesi 17:26 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
Buddha Bar Beach’in turkuaz mavisi denizine lounge ve house türlerini yerel ritimlerle avangart bir şekilde derlediği müzikleri eşlik ediyor. Asya ve Akdeniz’den ilham alarak doğu ve batı lezzetlerini dengelediği mutfağı yerel malzemelerle hazırlanıyor. Üstelik sushi’den ceviche’ye kadar taze deniz ürünleri ve yerel lezzetlerle dolu geniş bir seçki sunuyor.
Buddha Bar Beach Bodrum’a özel yaratılan deneyimlerden bir tanesi de dünyanın değişik yerlerinden gelen aroma ve egzotik baharatlarla hazırlanan kokteyller. Buddha Bar’ın global miksolojisti Francesco Galdi imzası taşıyan kokteyller beş duyuya hitap edebilen lezzet seçenekleriyle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yaz ilk kez Türkiye’ye gelen markanın daha önce yer aldığı destinasyonlar arasında Mauritius, Mazagan, Bakü, Vevey, Mykonos, Santorini, Girit ve ilk kalıcı destinasyonu olan Abu Dabi bulunuyor.