Pervin Ersoy, Naz Demirkılıç, Bilge Kuru
Antakya'nın gastronomi kültürüne yeni bir bakış açısıyla yaklaşan Dr. Naz Demirkılıç, yiyecek, içecek konusundaki bilgi ve deneyimini, köklü aile kültürüyle birleştirerek yarattığı Frea Naturalz markasını, bir tadım davetiyle tanıttı.
Ebru Ceylan, Aslı Sipahi
Projehane ev sahipliğinde, Delicatessen Etiler'de düzenlenen davete cemiyet hayatından pek çok isim katıldı. Aralarında Pervin Ersoy, Bilge Kuru, Revna Demirören, Ebru Ceylan'ın da olduğu pek çok isim davette yer aldı. Misafirlerine markasının hikayesini anlatan Dr. Naz Demirkılıç, "Sadece mevsiminde, katkısız, genetiği değiştirilmemiş ve kendi toprağında yetişen gıdaları sofranıza taşıyoruz.
Revna Demirören
Markamızın çatısı altında yer alan tüm ürünlerimizi hem özel hem de sürdürülebilir kılmak için; atalarımızdan yadigâr, gizli kalmış, yöresel lezzetleri ön planda tutuyoruz. 'Topraktan Sofraya' misyonu ile yeni tarifler, özgün içerikler geliştirmeye devam etmekteyiz" dedi.
Emel Oysal
Davetliler markanın ürünlerini tadarak deneyimlediler. Markanın, Hatay'daki zeytin ağaçlarından elde edilen soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı, şeker ilavesiz nar ekşisi gibi lezzetleri beğeni topladı.