ONLINE OKUMAKİÇİN TIKLAYIN!
Spring&Kos'un yaratıcısı Bahar Keçeci Atay, şeker pembesi tonlarının hakimiyetindeki yılbaşı sofrası ile bizleri düşler diyarına götürüyor.
Tables & Settings ve Haan markalarının kurucusu Neslihan Torun Kaya ile Mackenzie-Childs markasının Türkiye Distribütörü Berrin Ak, ALEM Dergisi için görkemli bir yılbaşı sofrasına imza attılar. Kobalt mavisinin ve bordo renginin başrolde olduğu yeni yıl heyecanı yaşatan yılbaşı sofrasının hikayesine ortak oluyoruz.
Yılbaşı sofranız bu yıl, Türkiye'nin en başarılı şeflerinin yaratıcı reçeteleriyle ışıldasın. Cihan Kıpçak, Emrah Orak, Claudio Chinali ve Bahtiyar Büyükduman, ilham veren ALEM'e özel reçeteleriyle yılbaşı sofralarını taçlandırıyorlar.
Doğadan aldığı ilhamla yılbaşı dekorasyonunda sıcak ve samimi bir atmosfer yaratmayı sevdiğini söyleyen İç Mimar Serpil Şenyüz Kut'un yeni yıl sofrasına konuk olduk.