İstanbul ve Karaköy'ün sembollerinden biri olan, Türk mutfağı ve misafirperverliğini, Batılı mutfak kültürü ve mimarisiyle buluşturan Tarihi Liman Lokantası, yeni ismi Liman İstanbul ile Galataport İstanbul'da kapılarını açtı. Tarihi dokusundan tabaklarına, eşsiz sunum ve hizmetinden mimari kimliğine kadar her detayı büyük bir özen ve incelikle ele alınarak tasarlanan Liman İstanbul hem mimari hem de gastronomik açıdan tarihi kültürümüzü yeni kimliğiyle günümüze taşımayı hedefliyor.
Menüsü her yörenin, her bölgenin en iyi malzemeleri kullanılarak oluşturulan Liman İstanbul'da "Hatay Usulü Cevizli Muhammara" ve "Antep Fıstıklı Rafik"in de içinde bulunduğu enfes mezeler, geçmişten günümüze bir Liman klasiği olmuş imza tabak "Bademli Patlıcanlı Pilav", "Deniz Mahsullü Sac Tava" ve "Cağ Kebabı" gibi eşsiz lezzetler yer alıyor.
Geçmişten gelen ruhun korunduğu dekorasyonunda, kullanılan renklerle sıcak ve samimi bir atmoster sunan Liman İstanbul, pirinç, kadife gibi malzeme detaylarıyla da geçmişe saygı duruşunda bulunarak günümüz şıklığını yansıtıyor. 1940'ların art deco mimarisinden esinlenerek modern dokunuşların eklendiği Liman İstanbul beyaz masa örtüleriyle, sunumda kullanılan bakır sahan ve bakır tavalarıyla müdavimlerinin özlediği, yeni keşfedecek olanların ise vazgeçemeyeceği bir deneyim sunuyor.