Raffles İstanbul'un imza restoranı İsokyo, birçok Uzak Doğu mutfağından farklı olarak, Doğu'nun gizemli lezzet sırlarını, modern Batı'nın pişirme teknikleriyle yorumluyor. İsokyo, adeta Tokyo ile İstanbul arasında bir lezzet yolculuğu vaat ediyor.
Çin, Japonya, Kore, Tayland gibi Asya kıtasının farklı bölgelerinden çeşitli yemek tarzlarını, Türk mutfağından dokunuşlarla zenginleştiren İsokyo, yenilenen interaktif mutfağı ve iç tasarımıyla misafirlerini ağırlıyor.
İsokyo, Şef Şafak Erten'in hazırladığı beş aşamadan oluşan tadım menüsüne ve a la carte menüye sahip. Menüdeki tüm tatların kendisi için ayrı bir hikayesi olduğunu ifade eden Şafak Şef'in favori lezzeti; hem tadım hem de a la carte menüde yer alan imza yemeği osetra havyarı ile sunulan ıstakoz dumpling.
Beş aşamadan ve en özel on İsokyo lezzetinden oluşan yepyeni bir tadım menüsü ile misafirlerin karşısına çıkan İsokyo, paylaşıma uygun tabaklara yer veren bu egzotik deneyime eşlik edecek şarap menüsü de sunuyor. Restoranın iki imza lezzeti olan "osetra havyarı ile sunulan ıstakoz dumpling" ve "wokta sotelenmiş dana bonfile eti" de tadım menüsünde yer alıyor.
İstanbul ve Tokyo arasında öne çıkan gastronomi şehirlerinden esinlenerek, o bölgeye özgü ürünlerle hazırlanan "İmza Kokteyller" menüsü sunan İsokyo'da, sake ve Japon içkilerinin yanı sıra Şampanya Barı, kapsamlı bir şarap kavı ve premium içecek menüsü bulunuyor.
Çağdaş bir Pan-Asya mutfağı deneyimi yaşatan İsokyo, haftanın belli günlerinde gerçekleşen Uzak Doğu mutfağı atölyelerine de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde belirlenecek atölye çalışmalarının yanı sıra aşçıların, misafirlerin masalarını ziyaret ettikleri el yapımı özel sushi-sashimi arabası ile özel bir servis deneyimi için de çalışmalarını sürdüren İsokyo farklı damak zevklerine hitap edebilmek adına yeni deneyimler hazırlıyor.