Aynı zamanda Raffles Istanbul'un da Executive Şefi olan Yeni Zelandalı Şef Clinton Cooper ve ekibine emanet olan Isokyo'nun interaktif menüsü, Yakın ve Uzak Doğu ülkelerinden mutfakların özgün bir duyarlılıkla yorumlanmasıyla ortaya çıkmış. Isokyo'nun menüsünde Çin, Japonya, Tayland, Vietnam, Kore gibi Uzakdoğu mutfaklarının Batı kültürüyle sentezlenen örnekleri yer alıyor.
Japonya'dan "hoşa giden tat" anlamına gelen Umami çeşnileri; tatlı ve baharat aromalarını dengeleyen Thai lezzetleri, ekşi ve acılar, Kore'den fermente ve salamura ürünler, karmaşık, bir o kadar da narin Çin yemekleri menüdeki yerini alıyor. Restoranda; Tayland ördek sosisleri, dana etli bao bun slider ve Oshi Sushi, karides tava gyoza dumpling, çıtır yaban levrek, soya ile glaze edilmiş dana bonfile gibi lezzetler yer alıyor. Menüdeki pek çok lezzet vegan, vejetaryen ve glütensiz seçenekleriyle öne çıkarılıyor.Sanata verdiği önemle ruhları da doyuran Isokyo'da Beril Ateş'in 'Golden Boy', ''Voyage'' ve ''Hunter'' isimli çalışmaları yer alıyor. Avrupa'nın En İyi Yemek Sunumu ve En İyi Lüks Ambiyansı ünvanlarına sahip olan restoran, İncili Gastronomi Rehberi'nde dört inciye sahip tek Uzakdoğu restoranı olma özelliğini taşıyor.