Yılbaşı Akşamının Favori Lezzeti: Hindi

Şef İsmet Saz'ın imza lezzetlerini yorumladığı The Steeve, yılbaşı akşamı için alternatifli olarak sunduğu iki ana yemeği Beef Wellington ve hindi ile sofralarınızı donatmaya geliyor.

ABONE OL
9 Aralık 2020 Çarşamba 17:07 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
Yılbaşı Menünüz The Steeve'den

Şef İsmet Saz’ın imza lezzetlerini yorumladığı The Steeve, yılbaşı akşamında da evlere servis hizmetine ara vermeyerek sofralarınızı, alternatifli olarak sunduğu iki ana yemeği Beef Wellington ve hindi ile donatmaya geliyor. Beef Wellington’ın muhteşem lezzetini çok sevenler veya merak edenler için The Steeve, yılbaşı akşamı bu nefis tadı ıspanak püresi ve beef juice ile birlikte ister çiğ isterseniz de tercih ettiğiniz oranda pişirerek evlerinize getiriyor.

Yılbaşı akşamlarının favori lezzetlerinden olan hindi ise iç pilav ile doldurulmuş şekilde, yanında fırın patates, Brüksel lahanası ve Gravy Sos ile servis ediliyor. Yılbaşı sofranızı Şef İsmet Saz’ın lezzetleri ile donatmak isterseniz detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

İdil Yazar'dan Pratik Atıştırmalık Tarifler

Gabriela Palatchi'den Muzlu Porridge Tarifi

Gingerbread Kurabiye ve Biberli Sıcak Çikolata

EN ÇOK OKUNANLAR

Oz Büyücüsü'nün Yakut Ayakkabıları Rekor Kırdı
Oz Büyücüsü'nün Yakut Ayakkabıları Rekor Kırdı

Oz Büyücüsü'nün Yakut Ayakkabıları Rekor Kırdı

1 dakika okunma süresi
2025 Altın Küre Adayları Açıklandı
2025 Altın Küre Adayları Açıklandı

2025 Altın Küre Adayları Açıklandı

16 dakika okunma süresi
Modanın Şapka Dehası: Stephen Jones
Modanın Şapka Dehası: Stephen Jones

Modanın Şapka Dehası: Stephen Jones

4 dakika okunma süresi
Notre Dame Katedrali Kapılarını Yeniden Açtı
Notre Dame Katedrali Kapılarını Yeniden Açtı

Notre Dame Katedrali Kapılarını Yeniden Açtı

2 dakika okunma süresi
Bir Tenorun Hikayesi: Mario Frangoulis'in Sanatla Geçen 35 Yılı
Bir Tenorun Hikayesi: Mario Frangoulis'in Sanatla Geçen 35 Yılı

Bir Tenorun Hikayesi: Mario Frangoulis'in Sanatla Geçen 35 Yılı

20 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

İstanbul'un En İyi Teraslı Mekanları
İstanbul'un En İyi Teraslı Mekanları

İstanbul'un En İyi Teraslı Mekanları

İstanbul'da Pastane Önerisi: Plum Patisserie
İstanbul'da Pastane Önerisi: Plum Patisserie

İstanbul'da Pastane Önerisi: Plum Patisserie

İstanbul'un Yeni Lüks Restoran Deneyimi: Bardot
İstanbul'un Yeni Lüks Restoran Deneyimi: Bardot

İstanbul'un Yeni Lüks Restoran Deneyimi: Bardot

Hong Kong'un En İyi Restoranları
Hong Kong'un En İyi Restoranları

Hong Kong'un En İyi Restoranları

Güney Fransa'nın En Hit Restoranları
Güney Fransa'nın En Hit Restoranları

Güney Fransa'nın En Hit Restoranları

Hakkasan Bodrum'un İmza Lezzetleri
Hakkasan Bodrum'un İmza Lezzetleri

Hakkasan Bodrum'un İmza Lezzetleri

Efendy Group Kurucu ve Şefi Somer Sivrioğlu Hakkında Her Şey
Efendy Group Kurucu ve Şefi Somer Sivrioğlu Hakkında Her Şey

Efendy Group Kurucu ve Şefi Somer Sivrioğlu Hakkında Her Şey

Michelin Rehberi 2025 Türkiye Seçkisi Açıklandı
Michelin Rehberi 2025 Türkiye Seçkisi Açıklandı

Michelin Rehberi 2025 Türkiye Seçkisi Açıklandı

İstanbul'un Yaz Rotaları
İstanbul'un Yaz Rotaları

İstanbul'un Yaz Rotaları

Gastronomide Yeni Yıl Rehberi: 2025'te En Çok Konuşulacak Restoranlar
Gastronomide Yeni Yıl Rehberi: 2025'te En Çok Konuşulacak Restoranlar

Gastronomide Yeni Yıl Rehberi: 2025'te En Çok Konuşulacak Restoranlar

İstanbul'un En İyi Japon Restoranları
İstanbul'un En İyi Japon Restoranları

İstanbul'un En İyi Japon Restoranları

Denizden Sofraya: İstanbul'un En İyi Deniz Ürünleri Restoranları
Denizden Sofraya: İstanbul'un En İyi Deniz Ürünleri Restoranları

Denizden Sofraya: İstanbul'un En İyi Deniz Ürünleri Restoranları