Yılbaşı Akşamının Favori Lezzeti: Hindi

Şef İsmet Saz'ın imza lezzetlerini yorumladığı The Steeve, yılbaşı akşamı için alternatifli olarak sunduğu iki ana yemeği Beef Wellington ve hindi ile sofralarınızı donatmaya geliyor.

ABONE OL
9 Aralık 2020 Çarşamba 17:07 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
Yılbaşı Menünüz The Steeve'den

Şef İsmet Saz’ın imza lezzetlerini yorumladığı The Steeve, yılbaşı akşamında da evlere servis hizmetine ara vermeyerek sofralarınızı, alternatifli olarak sunduğu iki ana yemeği Beef Wellington ve hindi ile donatmaya geliyor. Beef Wellington’ın muhteşem lezzetini çok sevenler veya merak edenler için The Steeve, yılbaşı akşamı bu nefis tadı ıspanak püresi ve beef juice ile birlikte ister çiğ isterseniz de tercih ettiğiniz oranda pişirerek evlerinize getiriyor.

Yılbaşı akşamlarının favori lezzetlerinden olan hindi ise iç pilav ile doldurulmuş şekilde, yanında fırın patates, Brüksel lahanası ve Gravy Sos ile servis ediliyor. Yılbaşı sofranızı Şef İsmet Saz’ın lezzetleri ile donatmak isterseniz detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

İdil Yazar'dan Pratik Atıştırmalık Tarifler

Gabriela Palatchi'den Muzlu Porridge Tarifi

Gingerbread Kurabiye ve Biberli Sıcak Çikolata

EN ÇOK OKUNANLAR

Jessica Alba ve Cash Warren Boşanıyor
Jessica Alba ve Cash Warren Boşanıyor

Jessica Alba ve Cash Warren Boşanıyor

1 dakika okunma süresi
8 OCAK 2025
8 OCAK 2025

8 OCAK 2025

1 dakika okunma süresi
2025 SAG Ödülleri Adayları Açıklandı
2025 SAG Ödülleri Adayları Açıklandı

2025 SAG Ödülleri Adayları Açıklandı

5 dakika okunma süresi
Tiktok'ta Viral Olan 10 Güzellik Trendi: Gerçek mi, Mit mi?
Tiktok'ta Viral Olan 10 Güzellik Trendi: Gerçek mi, Mit mi?

Tiktok'ta Viral Olan 10 Güzellik Trendi: Gerçek mi, Mit mi?

6 dakika okunma süresi
Mocha Mousse: 2025'in En Sıcak Renk Trendi
Mocha Mousse: 2025'in En Sıcak Renk Trendi

Mocha Mousse: 2025'in En Sıcak Renk Trendi

4 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Gastronomide Yeni Yıl Rehberi: 2025'te En Çok Konuşulacak Restoranlar
Gastronomide Yeni Yıl Rehberi: 2025'te En Çok Konuşulacak Restoranlar

Gastronomide Yeni Yıl Rehberi: 2025'te En Çok Konuşulacak Restoranlar

İstanbul'un Yeni Lüks Restoran Deneyimi: Bardot
İstanbul'un Yeni Lüks Restoran Deneyimi: Bardot

İstanbul'un Yeni Lüks Restoran Deneyimi: Bardot

Michelin Rehberi 2025 Türkiye Seçkisi Açıklandı
Michelin Rehberi 2025 Türkiye Seçkisi Açıklandı

Michelin Rehberi 2025 Türkiye Seçkisi Açıklandı

2025'e Adım Adım: Yılbaşı İçin En İyi Mekanlar ve Etkinlikler
2025'e Adım Adım: Yılbaşı İçin En İyi Mekanlar ve Etkinlikler

2025'e Adım Adım: Yılbaşı İçin En İyi Mekanlar ve Etkinlikler

Four Seasons Hotel Sultanahmet Avlu'dan Sürdürülebilir Menü
Four Seasons Hotel Sultanahmet Avlu'dan Sürdürülebilir Menü

Four Seasons Hotel Sultanahmet Avlu'dan Sürdürülebilir Menü

İstanbul'un En Yeni Mekanları
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

Hakkasan Bodrum'un İmza Lezzetleri
Hakkasan Bodrum'un İmza Lezzetleri

Hakkasan Bodrum'un İmza Lezzetleri

İstanbul'da Pastane Önerisi: Plum Patisserie
İstanbul'da Pastane Önerisi: Plum Patisserie

İstanbul'da Pastane Önerisi: Plum Patisserie

İstanbul'un En Yeni Kafeleri
İstanbul'un En Yeni Kafeleri

İstanbul'un En Yeni Kafeleri

Yılın İlk Gününe Lezzetli Bir Başlangıç: Brunch Keyfi İçin En İyi Mekanlar
Yılın İlk Gününe Lezzetli Bir Başlangıç: Brunch Keyfi İçin En İyi Mekanlar

Yılın İlk Gününe Lezzetli Bir Başlangıç: Brunch Keyfi İçin En İyi Mekanlar

Şehrin İçinde İtalyan Esintisi: Mezzaluna
Şehrin İçinde İtalyan Esintisi: Mezzaluna

Şehrin İçinde İtalyan Esintisi: Mezzaluna

Bodrum'da Eşsiz Gün Batımı: Ailla Yalıkavak
Bodrum'da Eşsiz Gün Batımı: Ailla Yalıkavak

Bodrum'da Eşsiz Gün Batımı: Ailla Yalıkavak