İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

En eski pastane olarak kent tarihinde iz bırakan Baylan, yeni konseptleri ve doğal lezzetleriyle misafirlerini İstanbul'un tarihi köşesinde ağırlıyor.

ABONE OL
16 Kasım 2020 Pazartesi 14:58 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

İstanbul’un yaşayan en eski pastanesi olarak kent tarihinde iz bırakan Baylan, yeni konseptleri ve doğal lezzetleriyle misafirlerini tarihi atmosferinde ağırlıyor. Marka günümüzde de yeniliklerini hem ürün hem de hizmet anlamında devam ettiriyor.

Hali hazırdaki paket servise ilave olarak yeni uygulamaya alınan “Mutfakta Baylan Var” konsepti; sadece Baylan lezzetlerinin tadını kendi evinin konforunda çıkarmak isteyenler için değil aynı zamanda evinde misafirlerine Baylan’daki gibi bir sunum ve lezzetle sürpriz yapmak isteyenler tarafından da tercih ediliyor.

Baylan’ın menüsündeki tüm yemekler özenle hazırlanıyor. Seçilen yöresel ve doğal ürünler şefin elinin lezzetiyle buluşuyor. Baylan için mutfaktan çıkan her ürünün ilk elden ve taptaze olarak sunulması çok önemli. Bu amaçla misafirlerinin Baylan lezzetini ve kalitesini evlerinde de yaşayabilmeleri için çeşitli ürünlerin satışı da gerçekleştiriliyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

Napoli Kraliçesi'nin Mirası
Napoli Kraliçesi'nin Mirası

Napoli Kraliçesi'nin Mirası

3 dakika okunma süresi
Aralık 2025'te Kaçırılmaması Gereken Sergiler
Aralık 2025'te Kaçırılmaması Gereken Sergiler

Aralık 2025'te Kaçırılmaması Gereken Sergiler

14 dakika okunma süresi
2026 Yol Haritası
2026 Yol Haritası

2026 Yol Haritası

11 dakika okunma süresi
İstanbul'un En Yeni Mekanları
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

48 dakika okunma süresi
Miray Beşli Çapa ile Sanat ve Hayatın Ritimleri
Miray Beşli Çapa ile Sanat ve Hayatın Ritimleri

Miray Beşli Çapa ile Sanat ve Hayatın Ritimleri

28 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Haftanın Mekanı: Inari Omakase
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

Haftanın Mekanı: Inari Omakase

Haftanın Mekanı: The Barn at Grandma's Wonderland
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

Haftanın Mekanı: The Barn at Grandma's Wonderland

İstanbul'un En İyi Matcha Durakları
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

İstanbul'un En İyi Matcha Durakları

Dünyanın En İyi 50 Barı 2025 Listesi Açıklandı
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

Dünyanın En İyi 50 Barı 2025 Listesi Açıklandı

Haftanın Mekanı: MykOrini
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

Haftanın Mekanı: MykOrini

Doğa İle Baş Başa Kalacağınız Türkiye'nin En İyi Gastronomi Otelleri
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

Doğa İle Baş Başa Kalacağınız Türkiye'nin En İyi Gastronomi Otelleri

Haftanın Mekanı: Avlu Restaurant
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

Haftanın Mekanı: Avlu Restaurant

İstanbul'un En İyi Hamburgercileri
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

İstanbul'un En İyi Hamburgercileri

The Peninsula'dan Özel Gastronomi Serisi: “Three Chefs, Three Feasts”
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

The Peninsula'dan Özel Gastronomi Serisi: “Three Chefs, Three Feasts”

Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı

Haftanın Mekânı: Lokanta Limu
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

Haftanın Mekânı: Lokanta Limu

İstanbul'un Hayvan Dostu Mekanları
İstanbul'un Tarihi Köşesi: Baylan

İstanbul'un Hayvan Dostu Mekanları