Pera'daki Soho House'ta yer alan Çok Çok Pera'da "Contemporary Thai" konseptiyle Kaeng Massaman Lamb, Phad Thai Lobster, Chiang Mai Noodles ve Isan usulü Lap Kai gibi yemekler, Güneydoğu Asya'da yoğun ısı ve nem, güneş ve yağmurda yetişen bitki ve baharatlar kullanılarak, özellikle yerel damak zevkine göre Kraliyet Şefi Khun Nuch tarafından modern dokunuşlarla hazırlanıyor. Çok Çok Pera'nın dekorasyon ve menüsünde restoranın tarihine atıfta bulunularak, eskiden binada misafir olmuş Amerikalı yazar Ernest Hemingway ve İngiliz roman yazarı Agatha Christie'ye de göndermeler yapılıyor.
İstanbul'un en eski Tayland restoranı olan Pera Thai'de klasik Tayland lezzetleri, ev yapımı köriler ve diğer geleneksel çeşitlerle Taylandlı aşçılar tarafından hazırlanıyor. Pera Thai, sade ve samimi bir atmosferde ziyaretçilerine Thai Select ödülü almış yemeklerini sunuyor.
Zorlu Center'da yer alan Isokyo, Doğu'nun gizemli lezzet sırlarını Batı'nın modern pişirme teknikleri ile birleştiriyor. Isokyo'da Asya yemekleri menüsüyle Japonya'dan Thai'ye ve Çin'e Uzak Doğu'nun kendine özgü ekşi, acı, tatlı ve baharatlarını sunduğu seçenekler bulunuyor.
Vadistanbul ve ardından da Beşiktaş Akaretler'de hizmete giren Sushi & Spice, "Modern Asia" konseptiyle Asyalı ustalarının kültürel yemeklerini modern bir tarz ile bir araya getiriyor. Sushi & Spice, Thai mutfağının da dahil olduğu geniş bir Uzak Doğu lezzetleri yelpazesi sunuyor.