The Marmara Taksim'de yer alan ve 150 kişilik kapasitesine ek olarak 40 kişilik özel bir alanı da bulunan Okra, yeni açılan ayrı bar alanı Upperist ile tüm kata yayılan bir hakimiyete sahip.
Okra executive şefleri Hüseyin Ceylan ve Mert Yalçıner'in önderliğinde hazırlanan ve açık ateşi odağına alan menü, mevsimsel ürün zenginliği ve farklı aromalarla çağdaş bir Akdeniz mutfağı sunuyor.
Gelen her malzemenin kaynağını bilen Okra'nın, açık ateşte pişirme tekniğiyle ürünün her zaman ön planda olduğu, lokal ürünlerle desteklenen menüsünde dikkat çekenler arasında başlangıçlardan Kalamar ve Kuskus, Açık Ateşten Karides ve Kuru Dinlendirilmiş Dana Tartar, ana yemeklerden ise Bütün Bonfile, Yedi Baharatlı Kuzu Kol ve iki kişilik olarak servis edilen Levreğin Her Yeri yer alıyor.