Nişantaşı'nda konumlanan mekan sunduğu çıtır çıtır kruvasanlarıyla listenin başını çekiyor. İster kahvaltıda, ister 5 çayında her haliyle sofraların baş tacı olarak yerini alıyor.
Brekkie kapısındaki kuyruğun hiç eksik olmadığı, son dönemlerin en popüler kruvasancılarından. Özellikle hazırladıkları ‘’French Brekkie’’ kahvaltı tabağı akıllara kazınan tatlardan.
Ortaköy’de hizmet veren Dianka’s günün her saati taptaze çikolatalı, sade, peynirli kruvasanlar sunuyor. Burası, hazırladığı Fransız lezzetleriyle uzakları yakın yapanlardan.
Le Pain Quotidien günlük taze ekmek anlamına geliyor. Taşta öğütülmüş organik undan hazırladıkları tazecik kruvasanlarını geleneklere göre hazırlıyorlar. Masalara renk, tabaklara lezzet katmak ise işletmenin mottoları.
İstanbul’da 8 şubesi bulunan Beyaz Fırın, bir fırından çok daha fazlası! Ekmek çeşitleri, tatlılar, pastalar, brasserie lezzetleri…. Bizim favorimiz ise mini kruvasan kutuları!