"Upgraded Food" kategorisinde dünyada bir ilk olan The Good Wild ürünlerinin lansmanı, Dilara Koçak'ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Atıştırmalıktan çorbaya ve daha birçok gıdaya dek farklı alternatifler sunan, 'geleceğin gıdası' mottosuyla üretilen ve filizlenmeden aldığı ilhamla sanat galerisinde ilk kez görücüye çıkan The Good Wild ürünleri, davetliler tarafından oldukça beğenildi.
Dilara Koçak
Dilara Koçak ve Hüseyin Şirin The Good Wild ürünleriyle alakalı duygularını şu sözlerle ifade etti, "Wild, yani yaban, hayat bulduğu toprakta, insandan bağımsız, kendine has bir şekilde özgürce büyüyendir. Uzun zamandır yapaylaşmış, kendi doğasından uzaklaşmış hayatlar yaşıyoruz. Dünyaya ve kendimize daha iyi gelmek için yaban ile yeniden barışmaya ihtiyacımız var. Katkı, koruyucu içermeyen, doğal niteliğine müdahale edilmemiş lezzetli 'gerçek gıda'nın herkesin hakkı olduğuna inanıyoruz. The Good Wild ile Anadolu tohumlarını, özünü bozmadan gelecek nesillere taşıma sorumluluğunu önemsiyoruz. Geçmişimizden gelen köklü öğretileri ve kültürel mirasımızı koruyarak, yabanın öğretilerini bilimin uzmanlığıyla harmanlayıp, dünyada bir ilke imza atarak geleceğin gıdasını üretiyoruz."
Hüseyin Şirin, Dilara Koçak
Ahu Orakçıoğlu, Süleyman Orakçıoğlu
Batya Kebudi
Bennu Gerede, Miro Gerede
Eda Zamanpur
Ersin Kayalar, Siren Ertan
Gül Ağış
Gülcan Arslan
İsmail Polat, Dilara Koçak, Zeynep Erbay, Hüseyin Şirin
Jaklin Güner
Hakan Karahan
Hülya Eltemur
Meltem Tahrancı
Memet Özer
Mirela Cerica
Neslihan Yeldan
Nükhet Duru
Pınar Özdemir Hotiç
Selin Kutucular
Yasemin Öğün
Zeynep Üstünel