Menüsü: Şef Matteo Bertulletti danışmanlığında hazırlanan menü, dünya mutfaklarının en yeni çeşitlerinden örnekler sunuyor. Menü yılda iki-üç kez değişiyor. Mekanın spesyalleri Keçi Peynirli Brulee ve Dondurmalı Profiterol. Mekanın şefi Bolu Mengen’li Mustafa Gönen.
3/4
Dekorasyonu: Zamansız mekanların yaratıcı mimarı Aloş Çavdar imzalı dekorasyona sahip olan Zanzibar, Afrika atmosferini anımsatan koloniyel esintileri ile dikkat çekiyor. Zanzibar ismini de Afrika’da bulunan bir ada ülkesinden alıyor. Mekanda Afrika işçiliğini yansıtan tabaklar yer alıyor. Yastıklar da yine Afrika desenlerinden seçilmiş.
4/4
Canlı müzik geceleri: Geçen seneden bu yana Zanzibar’da canlı müzik programları yer alıyor. Her çarşamba ve cuma akşamı, Yaşar, Soner Olgun, Işın Karaca gibi sanatçılar Zanzibar’da sahne alıyor.