2/10
Swissôtel The Bosphorus
Türkiye’nin dört bir yanından gelen lezzetlerle hazırlanan zengin Ramazan menüsü, Cafe Swiss’in muhteşem Boğaz manzaralı terasıyla buluşuyor. Cafe Swiss’in özel açık büfesi, meşhur yöresel lezzetlerle daha da zengin. Bu lezzetler arasında Medine hurması, Hatay’dan özel olarak gelen tuzlu yoğurt ve organik nar ekşisi, güveçte manda yoğurdu, Tokat’ın meşhur bez sucuğu, Kastamonu’nun siyez bulguru, Trakya’nın kıvırcık ırkı kuzu etleri, Güneydoğu Anadolu’nun baharatlarıyla hazırlanan dolmalar, Ege’nin özel üretim zeytinyağı ile yapılan Ege mezeleri, Antep’ten gelen özel üretim Antep fıstıklı ev baklavası yer alıyor.
Tel: (0212) 326 11 00