Murat Koç, Selcen Tokgöz
Kuruluşundan günümüze tarladan sofraya özenle yürüttüğü çalışmalarla adından söz ettiren Filiz, yarım asırlık öyküsünde yeni bir sayfa açtı. Mardin'in "Mezopotamya Güneşi" olarak bilinen, coğrafi işaret tescilli Mardin bulguru, Filiz Mardin Bulguru olarak raflardaki yerini aldı.
Murat Koç
Mardin bulgurunu Türkiye'nin dört bir yanında tanıtmak için yeni bir yolcuğa adım atan marka, kategoriye girişini Feriye'de düzenlenen gastronomi etkinliğiyle kutladı. Barilla Genel Müdürü Murat Koç, heyecanını şu sözlerle paylaştı: "Filiz olarak amacımız toplumu, Türk mutfağının keyifli, besleyici ve sürdürülebilir gıdalarıyla buluşturmak.
Elif Ergu Demiral, Ebru Baybara Demir, Maksut Aşkar, Dilara Koçak
Filiz olarak; toprağa, beslenmeye, kaliteye, eğitime, Türk mutfağına, ekonomiye ve kültüre verdiğimiz özen yıllardır aynı. Aynı özeni yeni giriş yaptığımız bulgur kategorisinde de sürdürmeyi hedefliyoruz." dedi. Barilla Genel Müdürü Murat Koç ve Pazarlama Direktörü Selcen Tokgöz, Filiz Mardin Bulguru'nun hikayesini de paylaştı.
Murat Koç, Elif Ergu Demiral, Ebru Baybara Demir, Dilara Koçak, Maksut Aşkar, Selcen Tokgöz
Düzenlenen panelde ise iyi yaşam ve beslenme uzmanı Dilara Koçak, ünlü şef ve sosyal girişimci Ebru Baybara Demir ile Türk mutfağının ana malzemeleriyle sürprizlerle dolu lezzetler yaratarak adını dünyaya duyuran ünlü şef Maksut Aşkar, coğrafi işaret tescilli Mardin Bulguru'nun önemi ile sofralardaki yerini katılımcılarla paylaştı. Etkinlikte Filiz Mardin Bulguru ile yorumlanan yöresel lezzetler de şef ve uzmanların tarifleriyle katılımcılara sunuldu.