Novikov Restaurant & Bar
Cennet Koyu'ndan sonra, markanın Türkiye'deki ikinci oteli olan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul; yeme içme tutkunlarını Novikov Restaurant & Bar'da ağırlıyor. Yenilikçi Asya ve İtalyan mutfaklarını "market" konseptinde buluşturan, çağdaş tasarım anlayışını ve hizmeti bir araya getiren restoran, menüsünde birbirinden leziz sushi çeşitleri ve diğer Pan-Asya lezzetleri ile birlikte İtalyan ve Akdeniz tatlarına da yer veriyor. Taze sebze ve meyveler, deniz mahsulleri ile Pekin ördeklerinin sergilendiği açık mutfak, Novikov'un "market" konseptinin en ayırt edici özelliklerinden birini oluşturuyor. Şef Clifton Ian Muil'in rehberliğindeki mutfak ekibi, konuklara unutulmaz bir gastronomi deneyimi vadediyor.
Pigalle Suadiye
Ağustos ayında Suadiye'de hizmet vermeye başlayan Pigalle, ismini ve tüm konseptini multi-kültürellikten alıyor. Şef Fırat Yanardağ'ın, kalıplar dışına çıkarak hazırladığı tabaklar lezzetleriyle de fark yaratıyor. Restoranda Ali Alışır ve Sedef Gali gibi sanatçıların eserleri de sergileniyor. Pigalle'i n kokteyl menüsü ise ödüllü bartender Osman Fethi Baycan'ın imzasını taşıyor.
Sea Salt Feriye
Balıkçı kültürünün en eski temsilcilerinden "Balıkçı Niyazi" Sea Salt adıyla Alaçatı'dan sonra şimdi İstanbul'da müdavimleriyle buluşuyor. Ali Yuvanç'ın öncülüğünde Sea Salt Feriye menüsü; babadan oğula aktarımlı lezzetleri, mutfakta kendince yorumladığı reçetelerden oluşuyor. Ege Denizi'nden çıkan lezzetleri misafirlerine sunan restoran; mavi kuyruk karides, bakır kazanda ahtapot ve suyu kaçmadan pişirilmiş ızgara balık çeşitleri gibi imza lezzetleri ile tadım yolculuğuna çıkarıyor.
TURK Fatih Tutak
Uluslararası ün e sahip Şe f Fatih Tutak'ın restoranı TURK Fatih Tutak, uzun bir aranın ardından yeniden konuklarını ağırlıyor. Ça ğd aş ve ferah bir iç mekanda konumlanan, zarif detaylara sahip restoran; Tür k kül tür ün ü güç l ü bir şe kilde yansıtıyor ve Now Bomonti'de misafirlerini karşı lıyor. Şe f Fatih Tutak, seyahatlerinde edindiği tecrüb elerden yararlanarak, aşi na olunan geleneksel tatları rafine bir yaklaşı mla yeniden yorumluyor. Yaratıcı metotlarla doğa nın sunduğu malzemeleri değe rlendirirken, sür dür ül ebilirliğe güç l ü bir vurgu yapıyor ve "mikro mevsimlik" ilkesine her zaman sadık kalıyor. Menüye son eklenen lezzetler ise; patlıcan, manda sütü ve reyhan, bir diğeri de, kuzu sırtı, kebap, koji, kuzu garum.
The Roof
Temmuz ayında kapılarını açan The Roof, The RitzCarlton, Istanbul'un terasında konumlanıyor. Otelden ayrı bir girişe de sahip olan mekanda sakin dinlenme alanları, açık havada tüm gün süren yemek deneyimi; geceleri modern bir restoran & bar konseptiyle aynı çatı altında sunuluyor. The Roof, gündüz güneşlenme alanları, akşam ise Brasserie konseptli restoranıyla ve Nobu tarafından ayrıca dizayn edilmiş, Nobu'nun çeşitli spesiyallerinin de servis edildiği Lounge bölümü ile hizmet veriyor. Sağlıklı bowl ve ev yapımı kruvasanların yer aldığı kahvaltı ile başlayan menüde tütsülenmiş ahtapot carpaccio, "dry aged" etler, deniz ürünleri tabağı, falafel, hamburger gibi tatlar ve taze sebzelerin de yer aldığı ana yemekler bulunuyor.
Ginza İstanbul
Gümüşsuyu'nda konuklarını ağırlamaya başlayan Ginza, ilk bakışta dekorasyonuyla dikkat çekiyor. Tulum'un bohem havasından ilham alan mekanda heykeller, Marsilya küpleri, bitki çeşitleri ve hasır detaylar ön planda. Uzak Doğu mutfağından seçkiler sunan Ginza'da, zencefilli sarımsaklı ıstakoz, bademli tavuk ve beş baharatlı kalamar öne çıkan lezzetler arasında yer alıyor. Her akşam farklı bir DJ performansına ev sahipliği yapan mekan, eğlence ve lezzeti buluşturuyor.