2/9
10 – 11 Ocak Salı & Çarşamba- Çikolata Atölyesi (14.00-17.00) (900 TL)
/ Çikolata atölyesinde öğrenecekleriniz ile profesyonelce üretim yapıp, teknikler ile farklı reçeteler geliştirebilmeyi keşfedeceksiniz. Çikolatanın hassasiyetlikleri, dikkat edilmesi gerekenleri, temel yapısı ve özellikleri, teknik kullanımı gibi hassas dengeler üzerine kurulmuş tüm içerikler ve bilgiler bu eğitimde.
Çikolata hakkında uzmanlaşmak isteyen pastane, cafe, restoran işletmecileri ve mutfak çalışanları, çikolata butiği yapmak isteyenler ve tüm çikolata sevenler için ideal bir eğitim.
Workshop içeriğinde; Kakuleli & Acı Biberli Sıcak Çikolata, Ganaj Yapımı, Rakılı Ganaj, Hindistan Cevizli Dolgu, Limonlu Ganaj, Karabiberli Karamelli Ganaj, Çikolata Tempeleme, Çikolata Üretimi, Rakılı Kesme Çikolata, Marshmellow’lu Halley, Yer Fıstıklı Crunch, Limonlu Truf Çikolata, Rocher, Mulaj Çikolata gibi tatlar yer alıyor.