Ebru İpekçi, Oğul Türkkan, Elif Çapçı
Kültürümüzde ikramların, bayramların ve özellikle kutlamaların en önemli simgelerinden biri çikolata. Günümüzde iyi bir çikolata denilince aklımıza daha çok yüksek kaliteli malzemeler ile el yapımı hazırlanan çikolatalar geliyor.
Beste Yurttaş
Çikolata için haute couture bir modaevi gibi çalışan markalar ise elbette tatlı dünyasında çığır açmayı başarıyor. Türkiye'de lüks moda ve yaşam stilinin öncülerinden Beymen, bu vizyonla ülkemizin ilk artizan çikolata üreticisi Butterfly Chocolate ile bir iş birliği yaptı.
Meriç Küçük
Madagaskar ve Gana'da etik koşullarda üretilen organik kakao çekirdeklerinden "Bean to Bar" konseptiyle üretilen yeni Beymen Chocolate, Morini İstanbul'da düzenlenen bir davetle tanıtıldı. Beymen Group CEO'su Elif Çapçı ile Butterfly Chocolate Kurucusu Ebru İpekçi, Oğul Türkkan moderatörlüğünde yeni ürün üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.
Emel Ayaydın
Bu sırada kakao çekirdeklerinin, gurme lezzetlere uzanan dönüşüm yolculuğu da konuklarla paylaşıldı. Beymen Group CEO'su Elif Çapçı, "Kültürümüzde ikramların, özel gün ve kutlamaların en önemli unsurlarından bir parçası olan çikolatayı, geleneğimize uygun modern bir perspektif ile yeniden yorumladık" derken; Butterfly Chocolate Kurucusu Ebru İpekçi, "Yüzde 100 doğal ve etik üretim felsefemiz ile özenle seçtiğimiz organik kakao çekirdeklerinden dört koleksiyon hazırladık.
Gülden Büyükuçak
Bu ürünümüzle çikolataseverleri yeni keşiflere davet ediyoruz" dedi. Davete Emel Ayaydın, Buse Terim, Rüya Büyüktetik'in de aralarında yer aldığı çok sayıda konuk katıldı.
Buse Terim Bahçekapılı
Sohbeti ilgiyle dinleyen davetliler, ardından lezzetli çikolata çeşitlerini deneyimleme fırsatı da yakaladı.
Elif Göktaş
Çikolatalar; doğal, özel ve gurme lezzetleri ile beklentilerin ötesinde bir deneyim sunarak günü tatlandırdılar.