ONLINE OKUMAKİÇİN TIKLAYIN!
Michelin Guide'ın Türkiye'ye gelmesi, Türk mutfağının Gault & Millau Rehberi'ne dahil edilmesi, bitkisel etlerin popülerlik kazanması, arkasında özel hikayesi bulunan tabakların gündem olması… Yeme-içme sektöründeki iddialı gelişmeleri yakından takip ederek 2023 yılının en popüler gastronomi trendlerini keşfediyoruz.
Yeni yılda gastronomi dünyasını neler bekliyor? Geleneksel tarifler nasıl modern dokunuşlarla buluşacak? Sürdürülebilir mutfak anlayışı, yerel malzemelerin yükselişi ve fine dining'deki yenilikler üzerine merak edilenleri, Sözen Group CEO'su Gökmen Sözen, Türk Mutfağı Araştırmacısı Vedat Başaran, Yiyecek & İçecek Uzmanı Oğul Türkkan ve TV Programcısı & Şef Memet Özer ile konuştuk. 2025'in damak zevkine yön verecek trendleri keşfetmeye hazır olun!