ONLINE OKUMAKİÇİN TIKLAYIN!
20 yıl önce Londra'da kurulan Hakkasan'ın 10. restoranı Mandarin Oriental, Bodrum'un içinde açıldı. Restoranın açılış gecesine yerli ve yabancı birçok davetli katıldı.
Azimut Portföy Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Salar'ın konuşması ile başlayan akşam, Hakkasan'da devam etti.
Zarif ve modern tasarımları ile tanınan Reis ve ALEM Dergisi; Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul'da yer alan Hakkasan'da aşkı kutladı. Sevgiyi taçlandıran etkinlikte Reis “Gala” koleksiyonu, modern tasarımlarıyla romantik ambiyansa zarafet ve ışıltı kattı.
Geleneksel Çin ve Kanton mutfağında uzmanlaşan, gerçek bir azim ve tutku hikayesi yazan Executive Chef Nicky Tan Choon Aun'un, Abu Dabi ve Suudi Arabistan'dan İstanbul'a uzanan yolculuğuna eşlik ediyoruz.
Gastronomi alanında da öne çıkan bir tatil rotası olarak Bodrum, mevsimsel yemek menüleri ve özenle oluşturulmuş kokteyl seçeneklerinin yer aldığı Hakkasan Bodrum ile cazibesini daha da arttırıyor. Hakkasan Bodrum'un imza lezzetlerini radarımıza aldık.
Mandarin Oriental Bosphorus içinde yer alan Hakkasan Istanbul ve ALEM ev sahipliğindeki “yaza merhaba” partisi sosyal hayatın ünlü isimlerini bir araya getirdi. Boğaz'ın ışıltısını yansıtan partide otantik kanton mutfağının leziz örnekleri sunuldu.