Tarifler ve yemek stilisti: Ayşe Karatay
Dekorasyon stilisti: Ebru Kılıç Solmaz
Fotoğraflar: Süleyman Kaçar
“Davet Sofraları’’ kitabı, nişandan diş buğdayı sofrasına kadar dokuz farklı davet temasıyla şık sofralar yaratmanın ve farklı lezzetlerin sırrını veriyor. Son zamanların trendi yemek kitaplarına Bernardo’dan sofra ve mutfakları süsleyecek farklı bir yorum geldi. Bernardo vitrinlerinde yerini alan “Davet Sofraları’’ kitabı, nişandan diş buğdayı sofrasına kadar dokuz farklı davet temasıyla şık sofralar yaratmanın ve farklı lezzetlerin sırrını veriyor. Kitapta dokuz farklı davet sofrası tasarımı, örnek mönü ve tarifleri yer alıyor. Farklı geleneklerdeki davet sofralarını işleyen kitap, dokuz bölümden oluşuyor. Davet Sofraları kitabında kahvaltı sofrası, nişan sofrası, 5 çayı daveti, balık sofrası, bayram sofrası, diş buğdayı sofrası, doğum günü sofrası, makarna partisi sofrası ve yılbaşı sofrası gibi örnek masa tasarımları, mönü ve tarifleri yer alıyor.