GURME ŞENLİĞİ: SWISSOTEL RESORT BODRUM BEACH

Swissotel Resort Bodrum Beach, Pop-up restoran konseptiyle yaz boyunca İstanbul’da hizmet veren ünlü otel restoranlarının ekiplerini Bodrum’da ağırlıyor.

ABONE OL
28 Temmuz 2020 Salı 14:15 | Son Güncellenme:
2 dakika okunma süresi
GURME ŞENLİĞİ: SWISSOTEL RESORT BODRUM BEACH

Swissotel Resort Bodrum Beach, İstanbul’un ünlü otelleri Fairmont Quasar Istanbul, Raffles Hotel ve Swissotel The Bosphorus’un en beğenilen lezzetlerini bu yaz döneminde misafirlerine sunmaya hazırlanıyor. Pop-up restoran konseptiyle ilk olarak Fairmont Quasar Istanbul Aila Restaurant ekibini
31 Temmuz, 3 Ağustos günleri arasında ağırlayacak olan Swissotel Resort Bodrum Beach’in etkinlikleri yaz boyunca devam ediyor. Anadolu’nun dört bir yanından coğrafi işaretli ürünlere yer verilen zengin menüsüyle dikkat çeken Aila’nın yenilikçi şefi Emre İnanır ve ekibi, Kurban Bayramı boyunca geleneksel meze ve yemekleri çağdaş yorumlar ve benzersiz sunumlarla Swissotel Resort Bodrum Beach'in misafirlerine hazırlıyor.

YAZ BOYUNCA DEVAM EDİYOR

Pop-up restaurant konseptini yaz boyunca sürdürecek olan Swissotel Resort Bodrum Beach 5,6,7 ve 8 Ağustos günleri arasında Swissotel The Bosphorus şefleri ile Peru mutfağının en özel lezzetlerini deneyimliyor. 14 ve 15 Ağustos’ta ise Raffles Istanbul’un içinde yer alan ödüllü Isokyo Restaurant şefleri ile Çin, Japonya, Tayland, Vietnam ve Kore gibi Uzakdoğu mutfaklarının Batı kültürüyle sentezlenen lezzetlerini misafirlerine sunuyor. Bunun yanı sıra Swissotel The Bosphorus’un Executive Şef'i olarak görev yapan Ali Ronay’da, 28 ve 29 Ağustos günlerinde özel lezzetlerini Turgutreis’in ünlü gün batımında sevenleriyle buluşturuyor.

 

EN ÇOK OKUNANLAR

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

1 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Seyahat Rehberi: Sakız Adası
Seyahat Rehberi: Sakız Adası

Seyahat Rehberi: Sakız Adası

9 dakika okunma süresi
Geçmişten Günümüze: Winona Ryder
Geçmişten Günümüze: Winona Ryder

Geçmişten Günümüze: Winona Ryder

1 dakika okunma süresi
2024 Nisan Etkinlik Ajandası: Şehirde Neler Oluyor?
2024 Nisan Etkinlik Ajandası: Şehirde Neler Oluyor?

2024 Nisan Etkinlik Ajandası: Şehirde Neler Oluyor?

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları
Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları
Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?
Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri
Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Mekan Önerisi: Canella Bakery
Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi
Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul
İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?
Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey
Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı
Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği
“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

2023 Yılı Gastronomi Trendleri
2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri