"Mutluluk Senin Rengin" sloganıyla 70'ten fazla ülkede, 60.000'nin üzerinde satış noktasında yüksek performanslı renkli kozmetik ürünlerini satışa sunan Flormar, "Ekstra hacim, Ekstra bakım" sloganıyla tanıttığı "Carefull Volume Mascara" ile kısa zamanda büyük bir başarıya imza attı. Başarısını Backyard'da düzenlenen özel bir davetle, Flormar Marka Elçisi başarılı ve ünlü müzisyen Zeynep Bastık'ın katılımıyla kutlayan Flormar, reklam filmindeki Akdeniz ruhunu şehre taşıdı.
Doğanın içinde, keyifle kurgulanan özel davete iş, sanat ve cemiyet dünyasından Bensu Soral Baş, Bedirhan Soral, Gülcan Arslan, Ceylan Çapa, Dilara Sümbül, Milka Karaağaçlı İnce, Ece Vahapoğlu, Hivda Zizan Alp, Mina Ceran, Nisa Ceran, Rüya Büyüktetik, Gizem Esendemir, Aysun Yıldız Güngör, Bahar Akbulut gibi ünlü simalar katıldı. Konuklar Flormar ile modlarını yükseltirken aynı zamanda "Carefull Volume Mascara"yı yakından inceleme fırsatı buldu.
Besleyici formülüyle kirpiklere bakım yaparken, özel sarmal kıl fırçasıyla kirpikleri kolayca kavrayarak 12 kata varan hacim kazandıran "Carefull Volume Mascara", zengin pigmentasyonu ile de yoğun, siyah ve dolgun bir kirpik görünümü yaratıyor. Güçlü performansıyla kısa zamanda makyaj severlerin favori maskarası olan "Carefull Volume Mascara"nın, Zeynep Bastık'la çekilen ve Akdeniz'in canlı ve renkli ruhunu yansıtan reklam filmi de büyük beğeni topladı.
Flormar İletişim ve Kreatif Direktörü Gökçen Akyol Yamaner de Zeynep Bastık'la keyifli projelere imza attıklarını belirterek yeni ürünün ve kampanyanın hikayesini aktardı:
"2023 yılında logodan ürünlere mağaza deneyiminden iletişim stratejisine uzanan marka kimliği değişim yolculuğumuzu Zeynep Bastık X Yepyeni Flormar diyerek tüketici ile buluşturduk. Zeynep Bastık ile Flormar'ın tüketici nezdinde yarattığı harika enerji ve sürekli yaptırdığımız tüketici araştırmaları da bize bu iş birliğinin devam etmesi gerektiği mesajı verince iş birliğimizi yenileyerek 2024'ü de yeni bir kampanya ile taçlandırdık. Global ajansımız Malherbe Paris ile ünlü Fransız yönetmen Thomas Kelly liderliğinde Bodrum'da çektiğimiz filmler marka imajını bir sonraki adıma taşıdı. Mutluluk senin rengin konseptimiz ve renklerimizle kadınların modunu yükseltmeye devam edeceğiz."
Flormar'la olan yolculuğunun kendisi için de çok özel olduğunu belirten Zeynep Bastık "Marka elçisi olarak bu renkli dünyanın bir üyesi olmak benim için her zaman büyük bir mutluluk. Her projemizde aynı heyecanı hissediyor ve bu güzel yolculuğun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Geçtiğimiz yaz hep birlikte 'Işıltınla Parla' dedik şimdi ise 'Ekstra Hacim & Ekstra Bakım' diyerek Carefull Volume Mascara için buradayız. Bu harika maskara kısa zamanda makyaj severlerin favorisi olmaya aday. Gökçen'in de az önce bahsettiği gibi uluslararası arenada ün yapmış bir yönetmen ve prodüksiyon ekibiyle içimize çok sinen dünya standardında bir reklam çektik. Benim için de çok keyifli ve verimli deneyimdi." dedi.