Dünyanın En İyi Beach Club'ları

Yazın tadını deniz, plaj konforu, müzik ve lezzetli yemekler ile geçirmek isteyenler için dünyanın dört bir yanındaki en iyi beach club'ları bir araya getirdik.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
18 Nisan 2024 Perşembe 14:11 | Son Güncellenme:
14 dakika okunma süresi
Dünyanın En İyi Beach Club'ları

Café Del Mar Bali

Balayı destinasyonu dendiğinde ilk akla gelen Bali, son yıllarda ulaşılabilir lüks hizmetleri ile hemen her tatil döneminde tercih sebebi olmaya başladı. Bali'nin en baştan çıkarıcı gün batımı manzaralarını sunan Café Del Mar Bali ise sabahtan gelip tüm günü geçirebileceğiniz ideal bir beach club. Akdeniz tatillerinin tadını Canggu'nun kendine özgü Bali sahiline taşıyan mekan; çiftlikten masaya sistemiyle çalışan menüsü, yaratıcı kokteylleri ve dünya standartlarındaki canlı müzik etkinlikleri ile beğeniliyor.

Yer: Canggu, Bali, Endonezya

Instagram: @cafedelmarbali


Lucia Cannes

Lucia Cannes, Cannes şehrinin palmiyelerle kaplı La Croisette sahilindeki yeni bir restoran ve güneşlenme noktalarından biri. Burası, şezlonglara uzanıp denizin tadını çıkarırken öğleden sonra da yemeklerin ve içeceklerin keyfine varabileceğiniz bir ortam yaratıyor. Maksimalist tarzdaki mekanda servis edilen yemekler arasında ise ton balığı crudo à la niçoise veya taze fasulye ve kuşkonmaz salatası oldukça övülüyor.

Yer: Cannes, Fransa

Instagram: @lucia.cannes


Cone Club

İster kuzeydoğu Sardinya'nın engebeli yamaçlarından ister tekneyle özel iskeleden gelin Cone Club, gündüz aktif su sporlarını ve sakin şezlong zamanını, gün batımı sonrası huzurlu akşam yemekleriyle eşleştiren hoş bir sığınak. Özellikle gün batımı saati için önemli bir cazibe merkezi olan Cone Club, beach club'ını değerlendirmeyecek olsanız dahi margaritanızla en iyi yeri kapmak için erken gelinmesi gereken bir mekan.

Yer: Sardinya, İtalya

Instagram: @coneclubsardinia


Scorpios Mykonos

Mikonos'un kozmopolit ortamından ilhamla tasarlanan Scorpios, Ege Denizi ve Kiklad güneşinin doğal harikalarını büyük bir avantaj olarak kullanıyor. Estetik, plaj ve beyaz badanalı taş ev tarafından merkezlenen büyüleyici bir sadeliğe sahip. Burada, özenle planlanmış bir etkinlik programı ve günlük ritüellerin yanı sıra en iyi Akdeniz mutfağını sunan bir menü de yer alıyor.

Yer: Mikonos, Yunanistan

Instagram: @scorpios.mykonos


Silversands Beach House

Ada kaçamağı dendiğinde tabii ki ilk akla gelen yerlerden Karayipler'de bulabileceğiniz ada ülkesi Grenada, pek çok hoş plajı ile harika denizini ziyaretçileri ile buluşturuyor. Silversands Beach House, iç ve dış mekanların büyüleyici bir çevreye açıldığı samimi bir tesis. Silversands'in kalbinde yer alan Azzurro sahil restoranı ise ipek yumuşaklığındaki kumların üzerinde panoramik bir perspektife sahip masalarda yerel deniz ürünlerinin yanı sıra el yapımı makarnalar gibi İtalyan esintili yemekler servis ediyor.

Yer: Grenada

Instagram: @sbeachhousegrenada


Casa Jondal

İbiza'da deniz tatili yapıp, gümbür gümbür ritimlerden ve yüksek sesli müziklerden kaçınabileceğiniz bir beach club arıyorsanız adresiniz; Casa Jondal. Kıyıya vuran dalgaların sesini dinleyip, hoş sohbetler ederek veya dinlenerek mekanın keyfine varabileceğiniz Casa Jondal'ın en büyük övgü toplayan yanlarından biri de etkileyici menüsü. İbiza'da minimal ama konforlu bir plaj keyfi için en uygun mekanlardan.

Yer: İbiza, İspanya

Instagram: @casajondal


La Réserve à la Plage

Pampelonne sahilindeki La Réserve Ramatuelle otelinin özel plajı olan kabana tarzı La Réserve à la Plage, neredeyse rakipsiz bir ihtişama ve zarafete sahip. Philippe Starck tarafından tasarlanan bu Fransız Rivierası beach club'ı, şık masaları ve şezlonglarıyla kum ve denizin tadını tam anlamıyla çıkarabileceğiniz bir yer. Akdeniz mutfağından paylaşım menüsünün yanı sıra Saint-Tropez atmosferinin güzelliğini ve cazibesini deneyimleyebilirsiniz.

Yer: Saint-Tropez, Fransa

Instagram: @lareserve_plage


Beach Rouge

LUX* Resorts & Hotels'in Mauritius'taki amiral gemisi tesisinde, markanın imzası niteliğindeki beach club konsepti Beach Rouge, sabahtan akşama kadar taze ve yerel kaynaklı bir menü sunuyor. Suyun kenarında sakin bir alana yayılan mekan, mevsim ne olursa olsun yüzmek için harika bir dinginlik noktası sunuyor. Beach Rouge'un ismi ise gün batımında misafirler DJ'in keyfini çıkarmak için toplanırken kulübü aydınlatan muhteşem kırmızı renk tonundan esinlenerek konulmuş.

Yer: Grand Baie, Mauritius

Instagram: @luxgrandbaie


Blue Apple Beach House

Balear sahil kulüplerinin cazibesinden esinlenen Blue Apple Beach House, Tierra Bomba Adası'nın güney kıyısında bulunan baştan çıkarıcı bir inziva yeri. Cartagena'dan 30 dakika uzaklıkta olan tesis, içinde bulunduğu kültürü kucaklayan tropikal bir ruha sahip. Keyifli müzikler eşliğinde leziz yemeklerin tadına varabileceğiniz, Playa Mamon'un beyaz kumlarına bakan manzarasıyla, yıldızların altında sakin akşamlar geçirebileceğiniz bir yer. Hatta dilerseniz beş adet kabanadan birinde konaklamak da güzel bir seçenek olabilir.

Yer: Cartagena, Kolombiya

Instagram: @blueapplebeach


The Peligoni Club

Aile dostu bir beach club olan The Peligoni Club, 1989'dan bu yana faaliyet gösteriyor. Tenis kortlarından kanolara, spa tedavi odalarından villalara dek çok çeşitli tesisleri bulunuyor. Girişler, haftalık üyelik olarak satılıyor; bu da yüzlerin tanıdık hale geldiği ve muhtemelen yeni arkadaşlıkların kurulduğu topluluk benzeri bir his yaratıyor. Ekstra aktiviteler için yarıyıl tatilinde, düzenli konuk şef serilerinden ya da PACE Sağlık Haftalarından birinde ziyaret edebilirsiniz.

Yer: Zakintos, Yunanistan

Instagram: @peligoni


Gitano Beach

Koruma altındaki Maya harabeleriyle dolu Parque Nacional içinde yer alan Gitano Beach, sığ turkuaz suların dokunduğu el değmemiş beyaz kumlu özel bir koyda bulunuyor. Minimalist siyah-beyaz çizgili şezlong ve şemsiyeleri, konukları kavurucu öğleden sonra güneşinden koruyor. Rustik alan tamamen açık havada olacak şekilde tasarlanmış. Müzikler, davullu dünya müziğinin disko ile buluştuğu eklektik bir karışıma sahip. Ayrıca açık hava menüsüyle de gerçekten başarılı. Gitano Beach'in Akdeniz ve Meksika esintileri taşıyan menüsü; yerel balıkçılardan alınma taze malzemelerle hazırlanıyor.

Yer: Tulum, Meksika

Instagram: @gitano.beach


Le Sereno

Adanın rüzgarlı ve vahşi kıyılarında, sallanan hindistan cevizi palmiyeleriyle kaplı bir patikadan aşağı doğru kısa bir yolculuktan sonra, Grand Cul de Sac'taki Le Sereno otelini bulacaksınız. Daha gürültülü noktalardan uzakta, doğal güzellikleriyle baş döndürücü bir ortamda yer alan Le Sereno'nun plajı ayrı etkileyici, sahilindeki Al Mare restoranı apayrı etkileyici. Fransız güneşinin altında İtalyan lezzetlerinin ve St Barth's denizinin tanıdı çıkabilirsiniz.

Yer: St Barth's, Fransa

Instagram: @lesereno


Nammos

Nammos, eski usul ada cazibesini ve geleneksel Yunan tavernasının izlerini Dubai'ye taşıyor. Four Seasons Dubai'de yer alan bu beach club, Mikonos'un akuamarin çizgili şemsiyelerini Orta Doğu'ya naklediyor. Tabii ki küçük bir farkla; burada, Ege manzaralarının yerini Arap Denizi manzaraları alıyor. Akdeniz menüsünün hazırlandığı Marrone donanımlı mutfaktan çıkan yemekler ise şahane. Santorini Sigalas şişeleri ile bossa nova lounge müziği eşliğinde tüm gün ziyafet çekebileceğiniz bir yer.

Yer: Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri

Instagram: @nammos.dubai


Azura Peri-Peri Beach Club

Bu rustik beach club, Bazaruto takımadalarının tek plaj kulübü. Azura Retreats'in sahipleri tarafından Benguerra Adası'ndaki ekolojik pansiyonlarının konukları için hazırlanmış. Mozambik'in Portekiz kökleri; deniz ürünlerinin ağırlıkta olduğu menüde ve sazdan yapılmış açık hava barındaki dekoratif mavi-beyaz el boyaması çinilerde, salıncaklı koltuklarda ve en iyi frozen margaritaları hazırlayan güler yüzlü barmenlerde kendini gösteriyor. Tüm günü ister sahilde ister havuz kenarında ister spa ağaç evinde isterseniz de manzaralı salonlarda geçirebilirsiniz. Azura Peri-Peri Beach Club'da gündüz çalan plaj müziklerini, hava kararınca yıldızların altında gerçekleşen plaj sineması takip ediyor.

Yer: Benguerra Adası, Mozambik

Instagram: @azuraretreats


Assaona

Palma körfezi çevresindeki çoğu kulüp gösterişe yönelirken, Assaona farklı bir şey sunuyor ve yıllardır İbiza kıyılarını kaplayan ancak şimdiye kadar Mayorka'dan kaçmış gibi görünen şık chiringuito'lardan esinlenerek daha boho bir hava yakalıyor. Ancak tabii ki bu beach club'ın en büyük özelliği tasarımı değil. Kendisini gastro beach club olarak tanımlayan Assaona, geniş ve leziz seçeneklere sahip menüsüne de oldukça güveniyor.

Yer: Mayorka, İspanya

Instagram: @assaona


Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

Puglia Seyahat Rehberi

AlUla Seyahat Rehberi

EN ÇOK OKUNANLAR

“Challengers” Filmi İncelemesi
“Challengers” Filmi İncelemesi

“Challengers” Filmi İncelemesi

14 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

1 dakika okunma süresi
Mayıs Ayı Burç Yorumları
Mayıs Ayı Burç Yorumları

Mayıs Ayı Burç Yorumları

20 dakika okunma süresi
Anadolu'nun 500 Yılı Beymen'in "Golden Opulence" Belgeselinde
Anadolu'nun 500 Yılı Beymen'in "Golden Opulence" Belgeselinde

Anadolu'nun 500 Yılı Beymen'in "Golden Opulence" Belgeselinde

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Seyahat Rehberi: Dubai
Seyahat Rehberi: Dubai

Seyahat Rehberi: Dubai

Seyahat Rehberi: Samos Adası
Seyahat Rehberi: Samos Adası

Seyahat Rehberi: Samos Adası

Seyahat Rehberi: Kos Adası
Seyahat Rehberi: Kos Adası

Seyahat Rehberi: Kos Adası

Puglia Seyahat Rehberi
Puglia Seyahat Rehberi

Puglia Seyahat Rehberi

Seyahat Rehberi: Sakız Adası
Seyahat Rehberi: Sakız Adası

Seyahat Rehberi: Sakız Adası

Seyahat Rehberi: Kalimnos Adası
Seyahat Rehberi: Kalimnos Adası

Seyahat Rehberi: Kalimnos Adası

Seyahat Rehberi: Kopenhag
Seyahat Rehberi: Kopenhag

Seyahat Rehberi: Kopenhag

AlUla Seyahat Rehberi
AlUla Seyahat Rehberi

AlUla Seyahat Rehberi

Seyahat Rehberi: Meis Adası
Seyahat Rehberi: Meis Adası

Seyahat Rehberi: Meis Adası

Seyahat Rehberi: Patmos Adası
Seyahat Rehberi: Patmos Adası

Seyahat Rehberi: Patmos Adası

Avrupa'nın En İyi Sağlıklı Yaşam Otelleri
Avrupa'nın En İyi Sağlıklı Yaşam Otelleri

Avrupa'nın En İyi Sağlıklı Yaşam Otelleri

Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları
Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları