HEINZ BECK YAZ BOYUNCA MONTE CARLO'DA

06.07.2017 14:05:29

1994 yılından bu yana Roma’da bulunan ünlü restoran La Pergola’yı işleten Heinz Beck, 30 Eylül’e kadar Hotel Metropole Monte-Carlo’da konuk şef olarak özel bir menü hazırlıyor.

Elif ÖKSÜZ – elif.oksuz@alem.com.tr

 

Heinz Beck, 2005 yılında La Pergola’ya kazandırdığı üç Michelin yıldızına ek olarak, 2013’te American Academy of Hospitality Sciences tarafından verilen ‘Six Star Diamond’ Ödülü’nü kazanan ilk İtalyan Şef olma özelliğine sahip. Michelin yıldızlı La Pergola’ya ek olarak yine Michelin yıldızlı restoranlar Café Les Paillotes ve Heinz Beck Seasons, Portekiz’de Gusto by Heinz Beck, Dubai’de Social by Heinz Beck, Tokyo’da Heinz Beck ve Sensi by Heinz Beck ve yine Dubai’de Taste of Italy by Heinz Beck de yine ünlü şefin sahibi olduğu restoranlar.

 

Heinz Beck, 8 Haziran’dan bu yana ise Hotel Metropole Monte-Carlo içinde yer alan restoran Odyssey’de Executive Şef Christophe Cussac ve Joël Robuchon’un davetlisi olarak pop-up bir menü ile yeni tatlar peşindeki tatilcilerle buluşurken bir yandan da artık imzası haline gelen yemeklerini akşam yemeği saatinde servis ediyor.  

 

 

2013 yılından bu yana otelin içinde hizmet veren restoran Odyssey, yüksek kalitede hazırlanan yemekleriyle Monte Carlo’nun popüler restoranlarından biri. Heinz Beck de bu iş birliği ile, Odyssey’nin çizgisiyle uyumlu hale getirdiği İtalyan ve Akdeniz menüsünü gastronomik bir deneyime dönüştürüyor.  Menüde başlangıçlar ve ana yemek fiyatları 150 Euro’dan başlıyor. 

 

Risotto

 

Tartar di ricciola con tofu 

 

Tortellini

 

Odyssey