BAHARIN VAZGEÇİLMEZ LEZZETİ ENGİNAR, MAYIS BOYUNCA DİVAN RESTORANLARINDA!

Bahar aylarının seçkin ve sağlıklı lezzeti enginar, Divan şeflerinin hazırladığı özel menüyle damaklarda unutulmayacak tatlar bırakmaya hazırlanıyor.

ABONE OL
10 Mayıs 2016 Salı 16:06 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
BAHARIN VAZGEÇİLMEZ LEZZETİ ENGİNAR, MAYIS BOYUNCA DİVAN RESTORANLARINDA!

Divan, bahar aylarının vazgeçilmez lezzeti enginar ile hazırladığı farklı ve özel menüsüyle, Mayıs ayı boyunca lezzet tutkunlarını “Enginar Günleri”ne bekliyor.

 

“Enginar Günleri” menüsünün başlangıçlar bölümünde; fırınlanmış enginar çorbası, zeytinyağlı enginar, çiğ enginar salatası, enginar dolması, Ege otları kavurması ile servis edilen ızgara enginar ve deniztarağı ve enginar yer alıyor. Ana yemekler de ise; enginarlı risotto, ekşili enginarlı piliç graten, somates çeşnisi ve pesto sos ile servis edilen enginar üzerinde ızgara levrek, kuzu külbastı ve enginar sunuluyor.

 

Mayıs süresince Divan restoranlarına uğrayanlar, lezzetli ve sağlıklı enginar yemekleriyle baharın tazeliğini ve keyfini çıkartıyor.

 

*Bu promosyonun geçerli olduğu Divan restoranları aşağıdaki gibidir:

 

 

Divan Brasserie Kalamış: 0216 414 57 03

 

Divan Brasserie Bebek: 0212 263 29 73

 

Divan Brasserie Beyoğlu: 0212 243 24 81

EN ÇOK OKUNANLAR

Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi
Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi

Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi

1 dakika okunma süresi
Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları
Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

12 dakika okunma süresi
En İyi Polo Kazak Stilleri
En İyi Polo Kazak Stilleri

En İyi Polo Kazak Stilleri

1 dakika okunma süresi
Nisan Ayı Burç Yorumları
Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları

34 dakika okunma süresi
2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri
2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

2023 Yılı Gastronomi Trendleri
2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild
Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul
İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Pratik 5 Porridge Tarifi
Pratik 5 Porridge Tarifi

Pratik 5 Porridge Tarifi

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları
Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri
Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Çırağan Palace Shop'tan Yeni Yıl Lezzetleri
Çırağan Palace Shop'tan Yeni Yıl Lezzetleri

Çırağan Palace Shop'tan Yeni Yıl Lezzetleri

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı
Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey
Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği
“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?
Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?